Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Syntax and Usage RSS
Issues with images on same line as text
Avatar
rogerjames #1
Member for 3 months · 15 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Issues with images on same line as text
I seem to be having a lot of issues with images on the same line as the text which I do not want. What the strange part is it seems to be random too. For example, I have one document that has over 40 images. Some images will show up fine with no text on the left or right. But then I have other images that has text on the left side of them. Then I have other images that has text both left and right side of the images. that will have text on the This is causing an issue with the layout and looks horrible having it random and images all over the place. I have tried using \\ and

I have tried to put <wrap>{{image002.png}}</wrap> this does not seem to effect anything. I tried adding <wrap>{{Some Text}}</wrap> and this also does not seem to effect anything either.
I have tried the line breaks {{image002.png}}\\ This seems to work on some images where the images will use their own line and not share with text on the side of them, but then for others it does nothing for them. I have tried to put \\ at the end of the text and does not seem to do anything. I tried putting \\ and having the image on the same line as the text file and this does not seem to do nothing.
   
    So, not sure what else to try or how to fix this where I don’t have to use tons of different commands to get the results I want. I want to be able to have something like 
Some text
{{Image01}}
Some more text
{{image02}
Some more text again.

Where the images will not be on the same line as the text or have text on the left or right or both. I would like to have the images stay on the left even with all the text. I tried several sites and forums and other combos and nothing seems to be working. Does anyone has any ideals how to fix this or what script to use or plugin or commands or anything helpful? Please let me know. Thanks in advance.
Avatar
cziehr #2
Member since Jan 2011 · 570 posts · Location: 10119 Berlin
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Try to type


Some text

{{Image01}}

Some more text

{{image02}

Some more text again.
Avatar
rogerjames #3
Member for 3 months · 15 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
I got it figured out, something must been wrong with the XBR plugin. after looking at codes and playing with it, we reinstalled the XBR plugin and now the images are showing up perfect. Thanks.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-05-25, 20:01:07 (UTC +02:00)