Not logged in. · Lost password · Register

All posts by jakedempsey (3)

topic: Cant get google rss feeds to work  in the forum: General Help and Support Installation and Configuration
Avatar
jakedempsey #1
Member since May 2007 · 3 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Also forgot to add I am running 11-06-2006.
topic: Cant get google rss feeds to work  in the forum: General Help and Support Installation and Configuration
Avatar
jakedempsey #2
Member since May 2007 · 3 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 2962
Also,  this used to work...not sure what is wrong.  I dont remember ever changing the url for the rss feed.  Not sure if that helps at all.
topic: Cant get google rss feeds to work  in the forum: General Help and Support Installation and Configuration
Avatar
jakedempsey #3
Member since May 2007 · 3 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Cant get google rss feeds to work
I have a doku wiki setup at www.watij.com.

I can not get my google groups rss feeds to work inside of my wiki.  I am able to get other feeds to work. On the home page I have put two versions of the google groups feed and then another feed.  The non google feed works but the google feed does not.  Anybody got any ideas on why this is not working?

Jake Dempsey
www.watij.com
www.explainpmt.com
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Special characters:
Special queries
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2020-01-27, 19:11:06 (UTC +01:00)