Not logged in. · Lost password · Register

All posts by Uber Geek (5)

topic: I reported a BUG to the tracker and it was closed without sollution  in the forum: Offtopic Chit Chat
Avatar
Uber Geek #1
Member since Sep 2007 · 5 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Thankyou Chi
topic: I reported a BUG to the tracker and it was closed without sollution  in the forum: Offtopic Chit Chat
Avatar
Uber Geek #2
Member since Sep 2007 · 5 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 4130
What does plonk mean?

Okay I read through your how to's and nothing I have done is wrong

if the bug tracker will not recognize this unwanted output as a BUG then perhaps you can just tell me which files control the handling of <code> tags

and I do the rest myself
This post was edited on 2007-09-17, 16:15 by Uber Geek.
topic: I reported a BUG to the tracker and it was closed without sollution  in the forum: Offtopic Chit Chat
Avatar
Uber Geek #3
Member since Sep 2007 · 5 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 4128
Andi
If you didn't host content on two forums etc. etc.

this is in a general chat area

I was generally chatting about something to do with dokuwiki

P.S forum rules generally stipulate a code of conduct, why would i look there to find a security section?

Chi
to me a bug is an unwanted or unexpected outcome

the only way this could not be a bug is if it was an intended outcome but i fail to see a purpose

people copy and paste all the time

many people prepare work offline on a word editor and then paste into the wiki
those people are not happy and I can see why
This post was edited on 2007-09-17, 15:58 by Uber Geek.
topic: I reported a BUG to the tracker and it was closed without sollution  in the forum: Offtopic Chit Chat
Avatar
Uber Geek #4
Member since Sep 2007 · 5 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 4122
Thanks Chi

I have posted on the bug tracker, because a lot of my members content is Copy/Pasted

I'm hoping to find the way code blocks are generated only I dont know which file deals with the match
topic: I reported a BUG to the tracker and it was closed without sollution  in the forum: Offtopic Chit Chat
Avatar
Uber Geek #5
Member since Sep 2007 · 5 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: I reported a BUG to the tracker and it was closed without sollution
I've have now found where you have HIDDEN the bug tracker

I added a report to the bug tracker which was closed

I also tried to add a page to the wiki to explain what it is I am reporting but the page was simply deleted with the comment
post bug reports in the forum.

By the way the following will probably be meaningless seeing as how the examples given are intended to show up on a dokuwiki page and not a forum.

This is an old revision of the document!


−Table of Contents
Blank lines appear as code boxes
[edited to add]
It does NOT work
The FixBlank lines appear as code boxes
I would like to report a bug which affects the output of pages

I do not really know how to explain it or if this is the right place to tell you about it however I can show you what i mean here

the problem is Blank lines are being returned with this markup '<pre class=“code”> </pre>'

rather than the expected '<br />&nbsp;<br />'

this fills pages with empty code boxes between lines of text

                   like so

Please help

I can be contacted via email at admin@threesixes.co.uk

I have found this in the Wiki Syntax help section which sort of explains things

Paragraphs are created from blank lines. If you want to force a newline without a paragraph, you can use two backslashes followed by a whitespace or the end of line.

This is some text with some linebreaks
Note that the two backslashes are only recognized at the end of a line
or followed by
a whitespace \\this happens without it.

This is some text with some linebreaks\\ Note that the
two backslashes are only recognized at the end of a line\\
or followed by\\ a whitespace \\this happens without it.You should use forced newlines only if really needed.

It does NOT work
I have tried to use backslashes to create a blank line without the new <p> paragraph But it does not work

//

I still get the boxes, and to honest even if it did work I think it is too much to ask of my members to remember to add backslashes to blank lines, surely there is a section of code which can be edited to make the wiki return this markup <br />&nbsp;<br /> as opposed to this markup <p><pre class=“code”> </pre></p>


Okay so I had a look through the parser files

I found that inc/parser/xhtml.php is the file which creates the markup

I found the line of code needed

 function preformatted($text){
    $this->doc .= '<pre class="code">' . $this->_xmlEntities($text) . '</pre>'. DOKU_LF;
}

is it not possible to edit the code so that it returns blank lines as '&nbsp;< br />' ?

I'm sure this would solve the issue
This post was edited on 2007-09-17, 16:12 by Uber Geek.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Special characters:
Special queries
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2020-02-17, 07:26:29 (UTC +01:00)