Not logged in. · Lost password · Register

All posts by Stockdoodle (2)

topic: ADFS Error: SAML Response is missing attribute groups  in the forum: General Help and Support Installation and Configuration
Avatar
Stockdoodle #1
Member since Dec 2015 · 2 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: ADFS Error: SAML Response is missing attribute groups
I'm moving from AuthAD to the ADFS SAML plugin. I'm able to log in successfully, but every other person who tries gets the following error:
SAML Response is missing attribute groups.

At this point, I'm not 100% on how I'm able to log in. I've tried moving a test user to the AD group that contains the wiki's superusers, but that didn't work either. Issuance Policy is pretty standard: https://imgur.com/a/8SJnj5i

I'm not sure where to start looking next for answers.
topic: authAD w/ required signing  in the forum: General Help and Support Installation and Configuration
Avatar
Stockdoodle #2
Member since Dec 2015 · 2 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: authAD w/ required signing
Anyone have any luck implementing Active Directory authorization while the AD servers have LDAPS required? I've set 'usetls' and 'usessl' w/o any luck (not at the same time). This seems to work fine when the AD servers aren't set to require signing.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Special characters:
Special queries
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-11-17, 12:20:03 (UTC +01:00)