Not logged in. · Lost password · Register

All posts by Les (5)

topic: Active Directory and Dokuwiki  in the forum: General Help and Support Installation and Configuration
Avatar
Les #1
Member since Jun 2006 · 5 posts · Location: Wivenhoe, Essex
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
I had a slightly different experience. I got the messages "User authentication is temporarily unavailable. If this situation persists, please inform your Wiki Admin" and something about Logon not being available when I tried to run the wiki with force_redirect = 1 and the php5isapi.dll instead of force_redirect = 0 and php-cgi.exe.

I don't have libeay32.dll and ssleay32.dll to the C:\Windows\system32 folder but it works with php-cgi.exe.

I also replaced the PHP folder with a newer version - php-5.0.5-Win32

I would like to get the wiki running with force_redirect = 1 and the php5isapi.dll instead of force_redirect = 0 and php-cgi.exe, but must have ldap authentication and ssl pages.


Les
topic: temporary files not deleted  in the forum: General Help and Support Server Setup
Avatar
Les #2
Member since Jun 2006 · 5 posts · Location: Wivenhoe, Essex
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: temporary files not deleted
Running dokuwiki-2006-11-06 on Windows with IIS. Temporary files with names like sess_echuli737lsl9up8og67ol7gq6 are getting written to C:\winnt\temp and not deleted - there were over 600. Anyone know where PHP or dokuwiki is configured to use that directory for temp files?

Les
topic: LDAPS with wiki on IIS  in the forum: General Help and Support Installation and Configuration
Avatar
Les #3
Member since Jun 2006 · 5 posts · Location: Wivenhoe, Essex
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 1455
Replying to myself - I got it working when I removed a semi-colon that had sneaked in where it shouldn't have been.
topic: LDAPS with wiki on IIS  in the forum: General Help and Support Installation and Configuration
Avatar
Les #4
Member since Jun 2006 · 5 posts · Location: Wivenhoe, Essex
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: LDAPS with wiki on IIS
Has anyone got LDAP authentication working with LDAPS?

I get the message "Sorry, username or password was wrong".

I have had the same site working successfully with non-secure ldap on port 389.
topic: Creating new page timeout - HTTP://1.1 status code 502  in the forum: General Help and Support Installation and Configuration
Avatar
Les #5
Member since Jun 2006 · 5 posts · Location: Wivenhoe, Essex
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Creating new page timeout - HTTP://1.1 status code 502
On Windows 2000 Server/IIS: sometimes get a timeout when creating a new page. Thought it was because we were using https:// because logfiles showed an http://1.1 status code 502 Bad gateway error but changed to using NTLM authentication and it still happens. Wonder what is causing it.
 :rolleyes:
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Special characters:
Special queries
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-12-06, 08:50:35 (UTC +01:00)