Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Plugins RSS
[SOLVED]Gallery plugin is not working on remote :s
Avatar
francois_sabot #1
Member since May 2007 · 16 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: [SOLVED]Gallery plugin is not working on remote :s
Hi all,
I use the gallery plugin in a local install, and it works well.
As soon as I install my wiki by ftp (I am sure of all config BTW, with the last DW), the gallery doesn't work correctly :s

See an exemple:

And even the fetch does not work...

My host uses the php v4 and has blocked script higher than 50Mo, more than 16Mo in memory.
But I am not sure it came from that.

Can someone help me ?

Thanks

Francois
This post was edited on 2007-07-26, 11:00 by francois_sabot.
chi #2
Member since Jun 2006 · 1851 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Members, Super Mods, Wiki Managers
Show profile · Link to this post
If you upload the images via ftp you have to make sure that the filenames are lowercase and that the webeserver has read permissions.
Please add [SOLVED] to the initial thread subject if you feel your question has been answered.
If my answer doesn't make sense maybe your question didn't either - just visit http://facepalm.org.
Avatar
francois_sabot #3
Member since May 2007 · 16 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Yes I have just noticed this is the uppercase which was the pb :p

Thanks ^^
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-05-26, 18:03:21 (UTC +02:00)