Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Installation and Configuration RSS
missing icons
dokuwiki icons not showing up
Avatar
realcals #1
Member since Jul 2006 · 2 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: missing icons
Hi all;
I am having trouble with my DW install - the icons for buttons don't seem to show up.

The path for images src's shows up as (for example)
http://myserver/dokuwiki/lib/images/toolbar/mono.png
, but the image is not displayed.
in IE6, i get the old red x 'missing' pic...in FireFox the space for the img shows up about 1px wide.

if I add a <img> tag manually to doku.php, it works as long as i remove the /dokuwiki/ part of the path.
e.g.
/lib/images/toolbar/mono.png
So far I have tried the
$conf['compress']    = 0;
trick, as well as adding the basedir in.

I am using IIS6 to serve the pages.

Any ideas?
Avatar
lornajane #2
Member since Jul 2006 · 14 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
What is the path to your main dokuwiki page?  And what is your basedir set to? (paste the whole line).  Sounds like something isn't quite set up correctly...
LornaJane ( www.lornajane.net )
Avatar
realcals #3
Member since Jul 2006 · 2 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
basedir: $conf['basedir']     = '/dokuwiki/';

path: http:/myserver/dokuwiki/doku.php
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2020-02-17, 08:26:27 (UTC +01:00)