Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Plugins RSS
Using the Form Plugin -- Email problem
Avatar
Mideon #1
Member since Sep 2007 · 1 post
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Using the Form Plugin -- Email problem
I have been wracking my brain for a while now on how to get the Form plugin to work. I'm on a windows server...so I adhered to the caveats......

1) I included the line "Hidden submit "null";"
2) I set the MailFrom in my conf/local.php

I can create forms just fine..and they display correctly...but when I attempt to click "submit" and get them to send an email...I'm redirected to an incorrect page....and no email is sent. The author claims his new version has fixed this...but apparently for me it has not. I am either configuring something wrong...or something isn't quite right.


*Note: My Dokuwiki can send the confirmation email for password registration just fine...so I know my server can email...

Has anyone successfully used the Form plugin on a windows platform to create a mail form? Any and all help would be appreciated. Thanks kindly.


*Edit: Interestingly enough I found I had a text file it was redirecting too...I must have created it initially. So I've now deleted that...and it seems it's not calling the php script at all! When I manually enter the addy to the php script it gives me a Forbidden error...that I cannot access the script. This is likely the problem. Any ideas on how I can give access?
This post was edited on 2007-09-23, 00:55 by Mideon.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-05-26, 22:25:26 (UTC +02:00)