Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Templates and Layout RSS
Navigate buttons doesnt respond
after upgrade  the navigate buttons "user" and "settings" cant be clickable
Avatar
switch #1
Member for a week · 2 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Navigate buttons doesnt respond
Hi,

I am experiencing an issue with navigation buttons at the top of page (in header). I've tried upgrade from version 2016-06-26a "Elenor of Tsort" to last stable (after upgrading all templates) 2017-02-19b "Frusterick Manners". After that, there is probably some kind of problem with jQuery, the butons (Settings and User) doesn't respon any action.

Thanks for any suggestion to solve this problem.

JS
Avatar
turnermm (Moderator) #2
Member since Oct 2009 · 3586 posts · Location: Canada
Group memberships: Global Moderators, Members
Show profile · Link to this post
Sounds like a problem with your template, since the default dokuwiki template doesn't have buttons with those labels.
Myron Turner
github: https://github.com/turnermm
plugins, templates: http://www.mturner.org/devel
Avatar
switch #3
Member for a week · 2 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Thank you very much for respond, I havent realized, that I need to upgrade templates too... I am using bootstrap3 template, but it seems, that template dropped support for IE (11), in other browsers are buttons OK.

Thank you again :-)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2017-03-30, 06:52:31 (UTC +02:00)