Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Installation and Configuration RSS
No Admin Button
Page:  1  2  next 
Avatar
jogarcia #1
Member for 3 months · 10 posts · Location: Brazil
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: No Admin Button
Hi All,
I'm new user and I have the issue  described on subject: No admin button. I already read a lot of messages regarding this but no success until now.
I change all directory permission to 777, changed the owner and group to "normal" user:

# more local.php
$conf['title'] = 'Wiki_Sales';
$conf['lang'] = 'en';
$conf['license'] = 'cc-by-sa';
$conf['useacl'] = 1;
$conf['superuser'] = 'mresende';

# more users.auth.php
mresende:$1$SwlRlXlI$/DpeBvVcxrgw3ruMs5ObA0:Marcelo Resende:marcelo.resende@email.com:admin,user
jogarcia:$1$avtW5aF0$J4OjimKHaLCSz9blSlYoL/:JOAO CARLOS GARCIA:joao.garcia@email.com:user


I really appreciate your help
Avatar
turnermm (Moderator) #2
Member since Oct 2009 · 4446 posts · Location: Canada
Group memberships: Global Moderators, Members, Super Mods
Show profile · Link to this post
which template are you using?
Myron Turner
github: https://github.com/turnermm
plugins, templates: http://www.mturner.org/devel
Avatar
jogarcia #3
Member for 3 months · 10 posts · Location: Brazil
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Turnermm,

I´m using the default template. I just ran install.php with all defaults values, except user and password.

Regards

João Carlos
Avatar
Michaelsy #4
Member since Jun 2015 · 671 posts · Location: Düsseldorf, Germany
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Quote by jogarcia:
... except user and password.

If you have not set up a superuser/admin then this might be the mistake.
By Patreon.com a few eurons can be fed into the code phasers of
the DokuWiki engine. Besides, Andi's posts are worth reading.
Avatar
jogarcia #5
Member for 3 months · 10 posts · Location: Brazil
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Hi Michaelsy,

thanks for you r reply.

As you can see in the initial post, there is a superuser created:

# more local.php
   $conf['superuser'] = 'mresende';

# more users.auth.php
    mresende:$1$SwlRlXlI$/DpeBvVcxrgw3ruMs5ObA0:Marcelo Resende:marcelo.resende@email.com:admin,user

Did I forget anything regarding users ?

Thanks

João Carlos
Avatar
Michaelsy #6
Member since Jun 2015 · 671 posts · Location: Düsseldorf, Germany
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
I would recommend trying it with a fresh new installation and immediately specify superuser and password.
By Patreon.com a few eurons can be fed into the code phasers of
the DokuWiki engine. Besides, Andi's posts are worth reading.
Avatar
jogarcia #7
Member for 3 months · 10 posts · Location: Brazil
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Michaelsy

I did a new installation and I specified the superuser when I ran install.php and didn't work

tks
Avatar
Michaelsy #8
Member since Jun 2015 · 671 posts · Location: Düsseldorf, Germany
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Are you saying that you still do not have an admin button?

Which platform do you work on?
By Patreon.com a few eurons can be fed into the code phasers of
the DokuWiki engine. Besides, Andi's posts are worth reading.
Avatar
jogarcia #9
Member for 3 months · 10 posts · Location: Brazil
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
yes, i just did a new installation and no admin button.

Linux RedHat 6.0
PHP 7.0.27


in this installation, I tried a different user name. Previous username is a network user. Nothing.

to access the DokuWiki, I´m using Windows 10
This post was edited on 2018-10-15, 19:46 by jogarcia.
Avatar
Michaelsy #10
Member since Jun 2015 · 671 posts · Location: Düsseldorf, Germany
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
There must be something wrong with your server.

Take a look at your error log. Hints for that: https://www.dokuwiki.org/faq:blankpage
By Patreon.com a few eurons can be fed into the code phasers of
the DokuWiki engine. Besides, Andi's posts are worth reading.
Avatar
andi (Administrator) #11
User title: splitbrain
Member since May 2006 · 3370 posts · Location: Berlin Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
In reply to post #5
Quote by jogarcia:
# more local.php
   $conf['superuser'] = 'mresende';

# more users.auth.php
    mresende:$1$SwlRlXlI$/DpeBvVcxrgw3ruMs5ObA0:Marcelo Resende:marcelo.resende@email.com:admin,user

And you are logged in as mresende? What exactly do you see? Can you post a screenshot? What happens when you append ?do=check to the URL?
Read this if you don't get any useful answers.
Lies dies wenn du keine hilfreichen Antworten bekommst.
Avatar
jogarcia #12
Member for 3 months · 10 posts · Location: Brazil
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Andi, I did a new installation and i changed the user name:

I removed all commented lines here, but I kept on the files

[root@vcssweb01 conf]# more local.php
$conf['title'] = 'Wiki_Sales';
$conf['lang'] = 'en';
$conf['license'] = 'cc-by-sa';
$conf['useacl'] = 1;
$conf['superuser'] = 'wikiuser';

[root@vcssweb01 conf]# more users.auth.php
wikiuser:$1$DopXuvVd$CwD8pajNTxsRmSpHqXDEh0:Marcelo Resende:marcelo.resende@email.com:admin,user
The author has attached one file to this post:
dokuwiki.png 128.2 kBytes
You have no permission to open this file.
This post was edited on 2018-10-15, 21:51 by jogarcia.
Edit reason: new attach
Avatar
turnermm (Moderator) #13
Member since Oct 2009 · 4446 posts · Location: Canada
Group memberships: Global Moderators, Members, Super Mods
Show profile · Link to this post
Are you logged in as wikiuser?

______Edit_____
Just checked the attached image.  According to the image, if I read it correctly you are not logged in.
Myron Turner
github: https://github.com/turnermm
plugins, templates: http://www.mturner.org/devel
This post was edited on 2018-10-15, 23:15 by turnermm.
Avatar
andi (Administrator) #14
User title: splitbrain
Member since May 2006 · 3370 posts · Location: Berlin Germany
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Yeah the login seems not to work. there's probably something wrong with your cookies.
Read this if you don't get any useful answers.
Lies dies wenn du keine hilfreichen Antworten bekommst.
Avatar
jogarcia #15
Member for 3 months · 10 posts · Location: Brazil
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Turnermm and Andi,

Yes I was connected but it shows I'm not.

I verified and no cookie was created on my laptop. (I listed all cookies using Chrome)

tks
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  1  2  next 
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-01-17, 20:27:33 (UTC +01:00)