Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Installation and Configuration RSS
Difficulty with LDAP for an Active Directory Group
Avatar
mattwiki99 #1
Member for 2 months · 1 post
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Difficulty with LDAP for an Active Directory Group
I'm trying to set up dokuwiki to authenticate users in an Active Directory group.

I've used the Configuration Settings GUI as follows:

Server: 192.168.1.250
Port: 389
Where to find groups: ou=wiki,ou=Distribution Groups,dc=int,dc=company1,dc=com

My domain is int.company1.com and I have a "wiki" inside an OU called "Distribution Groups"

When I set this and then change authentication to authldap I see the error "LDAP search returned non-array result: 1 [auth.php:211]" when trying to logi then I have to restore my installation. I have no idea what to use for the group filter or even if I have to use it.

Any help would be appreciated.
Avatar
FosseWay #2
Member since May 2016 · 118 posts · Location: Canada
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Have you seen this possibly-relevant forum thread from 2017?

Your error message appears there, so it's got to be worth a look. If you can, try the things I suggest there, and let us know how you get on.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-06-25, 22:01:47 (UTC +02:00)