Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Features and Functionality RSS
I set permissions but it doesn't seem to apply.
Avatar
kim jeong deuk #1
Member for 3 months · 1 post
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: I set permissions but it doesn't seem to apply.
my ACL Rules Settings is @ALL 1 (read)

but must be logged in to read the page.

After logging out, will be directed to the login page.

I want to make it possible for non-members to read.
Avatar
StarArmy #2
Member since Nov 2011 · 114 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Is it possible for you to show us a screenshot of your ACL settings? This might assist with seeing what the issue is.
Avatar
turnermm (Moderator) #3
Member since Oct 2009 · 4741 posts · Location: Canada
Group memberships: Global Moderators, Members, Super Mods
Show profile · Link to this post
In reply to post #1
my ACL Rules Settings is @ALL 1 (read)
but must be logged in to read the page.

This obviously doesn't make sense, since whatever you've done to restrict reads to users disables @ALL 1.
Myron Turner
github: https://github.com/turnermm
plugins, templates: http://www.mturner.org/devel
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-12-14, 01:48:33 (UTC +01:00)