Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Installation and Configuration RSS
button in editor for displaying images not working
Avatar
p3aul #1
Member since Aug 2006 · 19 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: button in editor for displaying images not working
I have looked carefully for a config file that enables this but can't find one. Is this a bug?
TIA,
Paul
Avatar
koko #2
Member since May 2006 · 161 posts · Location: Zonhoven Belgium
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
hi,

What do you mean with displaying images? If you want to insert an image (or other media), you have to click on the fourth button from the right
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Avatar
p3aul #3
Member since Aug 2006 · 19 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Well thats the one I mean is not working. I chose "display" and not "upload" because dokuwiki is does not upload the image, it merely causes it to be displayed.
 :-p
Paul
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2020-02-17, 23:47:22 (UTC +01:00)