Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Installation and Configuration RSS
graphics
graphics dependent on signing in.
Avatar
jedson #1
Member since Jul 2006 · 19 posts · Location: Virginia
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: graphics
On the web page that I edit some of the graphics show up on the page when the user is signed in but not when s/he is browsing without signing in. What might cause this?

Jedson
Avatar
lornajane #2
Member since Jul 2006 · 14 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Haven't heard of that one before but there are a few things that spring to mind.

Do you have different namespaces in use on the site?
If you do, are there some restrictions on who can read what's in those namespaces?  And are the images which are behaving this way in those namespaces?

If its not this then I'll think again ....
LornaJane ( www.lornajane.net )
Avatar
jedson #3
Member since Jul 2006 · 19 posts · Location: Virginia
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: In the ball park
Thanks for responding. Yes, that does seem to be the issue. At least by moving the graphic into a different name-space and making the appropriate change in the tag in the article, the problem goes away. There are quite a few graphics in that name space. Rather than change them all the another name space (and locate and chage the tags in the articles)  it would be easier
to change the permissions of the name-spaces. If you could tell me where I can do that, my probelme will be solved.

Thanks.

jedson
Avatar
lornajane #4
Member since Jul 2006 · 14 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
It sounds like you're making progress!

To change the security you need to log in as a user with admin permissions, then when you are on a page in the namespace causing the problem click on the admin button that appears on the bottom right part of the screen ( in the default template anyway ).  Go to Access Control List Management and have a look at the permissions that are set up.  You probably want to just delete the one that is causing the problems - but be aware that this will remove the security for the pages as well as the images in this name space.

Hope that helps
LornaJane ( www.lornajane.net )
Avatar
jedson #5
Member since Jul 2006 · 19 posts · Location: Virginia
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Awesome
That is awesome. Now I see how it works. Problem fixed. Many many thanks.

Jedson
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-11-17, 12:37:37 (UTC +01:00)