Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Plugins RSS
Problem with the exttab1 Plugin
Avatar
Scarecrow #1
Member since Dec 2006 · 20 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Problem with the exttab1 Plugin
Hi there,

I am currently using the dokuWiki Version 2006-11-06 and the exttab plugin by Werner Flamme (http://wiki.splitbrain.org/users:wflamme:exttab1).

Recently I have encountered a problem, when trying to format the text within the tables created by the exttab plugin, especially with fontcolor formatting.
For this task i have modified a`n existing  plugin to substitute the <col "#color"></col> tags with the corresponding <span style...> tags.
However the color plugin doesn`t work within the exttab plugin, which I assume is because of the settings of the later plugin, namely the gettype, which is set to protected and the lack of any defined allowedtypes.
So I set the gettype to container and the allowedtypes to allow formatting, this however doesn`t do the trick yet.

Another curiosity i encountered was that my color plugin doesn`t work within the exttab plugin as said above, but when I insert the <span style ...> tag into the text manually everything works just fine.

Right now i am quite cueless what else I should change to get that working, I would be glad if anybody could give me a hint on this, or point me to another way to get fontcolors working within the tables.

Thanks in advance
Scarecrow
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2020-02-26, 13:35:31 (UTC +01:00)