Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Offtopic Forum Help RSS
HTTP 500 after I post
Avatar
borekb #1
Member since Jan 2010 · 35 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: HTTP 500 after I post
This happened to me on a couple of occasions when I posted a new reply - the POST takes very long and in the end, I get HTTP 500, Internal Server Error message in my Firefox 3.6 (it's not a FF message, rather, it looks like a simple HTML page outputted by the web server). In Firefox, I then usually can't access forum.dokuwiki.org at all for a few moments even if I try to access the forum homepage (i.e., via normal HTTP GET). Normal functionality is restored after some time.

Why could this be?
chi #2
Member since Jun 2006 · 1851 posts · Location: Munich Germany
Group memberships: Members, Super Mods, Wiki Managers
Show profile · Link to this post
See http://forum.dokuwiki.org/thread/4721
Please add [SOLVED] to the initial thread subject if you feel your question has been answered.
If my answer doesn't make sense maybe your question didn't either - just visit http://facepalm.org.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20120620-dev, © 2003-2011 by Yves Goergen
Current time: 2014-04-24, 10:02:43 (UTC +02:00)