Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Installation and Configuration RSS
quickbuttons not working on fresh installation, possible problem related to js.php
Avatar
sergio #1
Member since Jun 2006 · 5 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: quickbuttons not working on fresh installation, possible problem related to js.php
Hi there,

I've a fresh new installation of dokuwiki. Browser cache is disabled and I'm using firefox 2 (same problem in IE).
The quickbuttons do not show. I read that corrupted .js can be the source of the problem.

By using the firebug debugger, I see the following error in the js.php file. On the server side, the content of domTT.js is correct.
Is this a "replace" problem?

    if (typeof(type) == 'uundefined)
    {
        type = 'ccontent;
    }


Thanks, Sergio
Avatar
sergio #2
Member since Jun 2006 · 5 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
from this thread:

http://forum.dokuwiki.org/thread/681

this worked to solve the problem:

Login as admin => click on the admin button => Configuration Settings => Advanced Settings => disable "Compact CSS and javascript output".

the compact function creates the problem on the final .js.

Cheers, Sergio
Avatar
rolandow #3
Member since May 2007 · 4 posts
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Thanks a LOT! This helped for me too! :-)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-12-14, 08:16:52 (UTC +01:00)