Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Plugins RSS
Can't Post Comment with Discussion Plugin when using LDAP authentication
Avatar
psloan #1
Member since Mar 2007 · 1 post
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Can't Post Comment with Discussion Plugin when using LDAP authentication
Have run into a interesting problem when using the Discussion Plugin with the Blog Plugin under LDAP Authentication. Everything work fine with the LDAP Auth, we can create a new blog topic but when we try to comment to the topic via the Discussion Plugin nothing is saved. We see the discussion comment field but when we hit the save button, nothing happens. As soon as we turn off the LDAP Authentication and login under the standard way, the save button now works and comments are posted. Anyone else run into this? Would appreciate any help. Thanks.

One other thing. When I turn on "allow comments by unregistered users" Unregistered users can post comments but any registered users cannot. I believe it must be an issue with the Discussion Action.php file on lines 487-493. Just a guess. Also found someone else that had the same problem in a post at the following link http://wiki.splitbrain.org/plugin:blog:discussion. Hoping someone can help out. Thanks.
This post was edited on 2007-04-01, 08:20 by psloan.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2019-08-22, 03:06:35 (UTC +02:00)