Not logged in. · Lost password · Register
Forum: General Help and Support Server Setup RSS
Dokuwiki will not run after upgrade/pluggin install
Avatar
Johnny #1
Member since Mar 2012 · 1 post
Group memberships: Members
Show profile · Link to this post
Subject: Dokuwiki will not run after upgrade/pluggin install
I was trying to install a "backup" plugin when my dokuwiki stopped running.
When I select doku.php via WAMP server homepage I get a blank page.
I can navigate to the directory where Doku.php and it seems ok. Is there a restore
option available or can I re-install dokuwiki with the latest version.
Avatar
Andreas (Moderator) #2
Member since Dec 2009 · 264 posts · Location: Karlsruhe, Germany
Group memberships: Global Moderators, Members, Super Mods
Show profile · Link to this post
You can deactivate a plugin by hand ff you don't have access to the admin interface anymore. Just create an empty file named disabled (without extension!) and copy it (e.g. by using FTP) into /lib/plugin/[plugin-to-disable]/. If your wiki is working again, you know that the disabled plugin caused the error. You can remove it then by using the plugin manager.
I'm so electronic I shit bits
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Imprint
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20120620-dev, © 2003-2011 by Yves Goergen
Current time: 2014-04-21, 01:26:53 (UTC +02:00)